Hoppa till sidans innehåll

Fler än 200 medlemmar, fler än 100 tävlingsstarter 2017

06 DEC 2017 00:00
Tack Agneta för fin insats med digitaliseringsarbete kring idrottsklubbens...
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 11:35

...medlemsregister! Flera personer i styrelsen har bistått med att få detta på plats. Skidklubbens medlemsregister är nu fullt ut kompatibelt med senaste databasformatet från Riksidrottsförbundet. En första genomgång visar på mer än 200 aktiva betalande medlemmar i olika åldrar år 2017. Eftersom medlemsregistret nu är uppdaterat och sammanställt kan vi också konstatera att det kommer tillkomma flera medlemmar redan år 2018, detta p.g.a. en viss eftersläpning i medlemssystemet. Klubben har också relativt nyligt bytt räkenskapsår för att underlätta och harmonisera adminstrationen (från brutet till helt).

Under år 2017 genomförde klubbens medlemmar också fler än 100 tävlingsstarter i både skidor och terränglöpning, "trailrunning". Ska man härtill lägga alla de tävlingsstarter som Väsby skidklubbs medlemmar genomför i andra föreningars namn så blir denna siffra avsvärt högre. För självklart ingår klubben i ett idrottsligt nätverk, där många av oss har flera medlemskap och delar intressen med aktiva från andra föreningar.

Det är en glädjande utveckling! Väsby Skidklubb är en modern idrottsförening med medlemmar som har trevligt ihop och tränar på olika sätt, utifrån olika ambitionsnivåer året runt!

 

Hälsning från cirkelpass

 En hälsning från några nöjda medlemmar efter ett genomfört cirkelintervallpass!

 

 

 

 

 


Epost: Adressen Gömd
POW logo

SpårbidragLogga

 

rps-logga

LoggaSweSkiTeam

VSK-Facebook

Väsby Stadslopp, löpning

Postadress:
Väsby SK - Skidor
Box 135
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0707910113
E-post: This is a mailto link

Se all info