Hoppa till sidans innehåll

Stockholms bästa spår

01 NOV 2016 17:42
Stockholms bästa spår - en fin familj att tillhöra!
  • Skapad: 01 NOV 2016 17:42

Spåren i Runby, Upplands Väsby, tillhör Storstockholms bästa elbelysta löpspår och kanske det absolut bästa trailrunningspåret! Läs mer på TrailrunningSweden.se

Vi som löptränar här vet dess kvaliteter och mångfald. Trots storstadens kringliggande brus och aldrig sinande stresspuls finns flera riktigt tysta, lugna och fina partier! Här finns utmaningar och möjlighet att hålla en skön löpkänsla med bra driv i steget på lagom bucklig och kuperad trail. Det finns backar som utmanar den bästa konditionsidrottaren. Spåren anlades av idrotten där Väsby IK Skidsektion i nära samarbete med kommunen och flera markägare. Förr åkte man skidor i skogen och var det inte spårat så spårade man... Det var träning. Inget gnäll. Inga evigheter i vallaboden.

Dåtidens engagemang har berett vägen för vår tids möjligheter och potentiella hälsa. Återstår att se hur vi lyckas förvalta detta, liksom aspekter kring trygghet. Välkommen att träna med oss, och framför allt välkommen ut! Snart är förhoppningsvis en fin vinter här.

Saken blir inte sämre av att Upplands Väsby kommun håller på att färdigställa en efterlängtad sammanlänkning "av den yttre slingan" - det vill säga förlängningen och fortsättningen av det elbelysta Kairospåret till "den inre slingan" (Runbyslingan med öglan). Och om Kung Vinter är Cool i sinnet så kommer vi kunna erbjuda riktigt fin skidåkning.

Men som sagt; enjoy!


Epost: This is a mailto link
POW logo

SpårbidragLogga

 

rps-logga

LoggaSweSkiTeam

VSK-Facebook

Väsby Stadslopp, löpning

Postadress:
Väsby SK - Skidor
Box 135
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0707910113
E-post: This is a mailto link

Se all info