Hoppa till sidans innehåll

VSK ser fram mot en ny säsong

25 OKT 2015 23:32
En vacker årstid närmar sig och...
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 11:35

...Väsby Skidklubb ser fram mot en ny säsong!

Årsmötet hölls som brukligt och en delvis ny styrelse formerades. Delar av den tidigare styrelsen tackade efter lång och trogen tjänst för sig. Till de som nu avgått passar den nya styrelsen även här på att framföra ett tack för genomförda insatser. Det var glädjande att så att säga en bra blandning mellan gammalt och nytt kunde formeras. Konstituerande styrelsemöte har hållits och några strategier för framtiden har etablerats.

Våra spår – sommar som vinter – är mycket uppskattade. De används för en mängd positiva träningsaktiviteter. Under sommarhalvåret framför allt löpning, funktionsträning, promenad och hundrastning. När snön kommer är dock skidåkningen den i särklass klart största aktiviteten liksom befolkningen av spåren i Runby. Det kan dyka upp ett par tusen unika besökare (skidåkare) en bättre skidhelg. Och lovorden haglar. Vardagskvällarna, så sent som vid 22-tiden, ses enskilda liksom grupper av motionärer, ungdomar som vuxna, ge sig ut på sina skidor för att uppleva föret och snölandskapet. Det är vi i VSK stolta och glada för.

Prioritet inför vintern är att säkra spårningsverksamheten liksom att verka för totalidrottens bästa. För "i det fall ingen snö kommer, ja då ställer vi bara in, så har det alltid varit i skidsporten," för att citera en av våra erfarna duktiga skidåkare. Så trots framtida "Chinook winds" eller potentiellt varmare klimat: Träningen och folkhälsoarbetet fortsätter, året runt, för det älskar vi. Välkommen till vår klubb. :)
POW logo

SpårbidragLogga

 

rps-logga

LoggaSweSkiTeam

VSK-Facebook

Väsby Stadslopp, löpning

Postadress:
Väsby SK - Skidor
Box 135
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0707910113
E-post: This is a mailto link

Se all info