Vill du tävla i Nordisk stil?

Se tävlingskalender och gör anmälan via Draghundsport.se.

Så här skriver Svenska Draghundsportförbundet om licenser: http://draghundsport.se/sv/121

För att få tävla i tävlingsklass måste du betala både medlemsavgift och licens. (I motionsklass behövs inte det, men vi rekommenderar att du är medlem för att bl.a. få ett försäkringsskydd). Licensavgiften är 250 kr.

Betala in licensavgiften på vårt bankgiro 5543-2710 Swedbank och meddela klubben via This is a mailto link.

• Väsby skidklubb betalar anmälnings-/ deltagaravgift bl.a. för alla ungdomar - se vår tävlingspolicy.  (Licensavgift betalas upp till 20 år). Normalt faktureras VSK i efterhand för deltagandet men vissa tävlingar kräver förskottsbetalning.
  • Obs! Håll klubben, tävlings- och träningsansvarige liksom övriga skidkompisar informerade om vilka tävlingar du planerar. Detta för samordning av vallahjälp, transporter mm.
Vid problem med anmälan eller frågor - kontakta styrelsen / ledare. Vi kan hjälpa dig, tveka inte att återkom om du har frågor!
Uppdaterad: 08 APR 2017 09:23

POW logo