Vill du tävla i skidor?

Tävlingsanmälan görs så här via Skidförbundets tävlingskalender:

1. Gå till Väsby SKs hemsida (Viktigt att du går in via denna så anmälan och betalning blir från rätt klubb)
2. Gå in på Skidförbundets tävlingskalender. Här hittar du och kan sortera ut alla längdskidtävlingar som är planerade och sanktionerade av Svenska skidförbundet. Du kan sortera fram Distriktstävlingar m.fl. efter ambitionsnivå.
3.  Sök rätt på aktuell tävling. Klicka på länken till tävlingen och där hittar du sedan länk till inbjudan, från arrangerande klubb. Du kan se vilka andra som är anmälda samt sista anmälningsdatum ( normalt 5-7 dagar innan tävlingen).
4. Gå till rutan " Till anmälan" Obs! mitt på sidan.
5. Välj person i listan eller sök upp rätt person att anmäla. Om du inte hittar rätt så välj "Alla grenar" i rutan "Aktiv i gren" eller sök på för/ efternamn. Du kan behöva klicka på nedersta rutan till vänster för att få upp namnet.
6. Markera vald person och tryck på "Fortsätt"".
7. I nytt fönster som kommer upp- välj rätt klass och tryck "Fortsätt" (Observera att åldersklasserna räknas så att om man fyller 13 under säsongen så tävlar man i H/D13-14 även om man är 12 år- kolla så det blir rätt).
8. Nu får du upp ett nytt fönster som bekräftar anmälan och bekräftelsemail sänds till den E-post adress som är angiven.
Obs! Behöver du avanmäla (vilket alltid bör göras om man inte kan tävla) så följ samma rutin men kryssa i "Avanmäl" vid punkt 7.

• Väsby skidklubb betalar anmälnings-/ deltagaravgift bl.a. för alla ungdomar - se vår tävlingspolicy. Normalt faktureras VSK i efterhand för deltagandet men vissa tävlingar kräver förskottsbetalning.

• Obs! Håll klubben, tävlings- och träningsansvarige liksom övriga skidkompisar informerade om vilka tävlingar du planerar. Detta för samordning av vallahjälp, transporter mm.
Vid problem med anmälan eller frågor - kontakta styrelsen / ungdomsledare. Vi kan hjälpa dig, tveka inte att återkom om du har frågor!

Uppdaterad: 08 APR 2017 09:01

POW logo