Hoppa till sidans innehåll

Vill du tävla?


Kul att du vill tävla! Så här går det till:

 

1. Bli medlem genom att kontakta Väsby SK och betala in medlemsavgiften. Som medlem omfattas du bl.a. av Skidförbundets och Folksams försäkring som gäller under träning och tävling. Väsby SK registrerar dig som medlem och du kan få egna inloggningsuppgifter till IdrottOnline för tävlingsanmälan. Obs! Även som deltagare i enklare motionstävlingar rekommenderar vi att du blir medlem bl a därför att du får ett försäkringsskydd kring all träning och tävling.

2. Tävla i skidor? Läs mer här!

3. Tävla i Nordisk stil? Läs mer här!

4. Väsby skidklubb betalar anmälnings-/ deltagaravgift bl.a. för alla ungdomar - läs vår nuvarande tävlings- och ersättningspolicy här*. Normalt faktureras VSK i efterhand för deltagandet men vissa tävlingar kräver förskottsbetalning. Obs! Håll klubben, tävlings- och träningsansvarige liksom övriga klubbkompisar informerade om vilka tävlingar du planerar. Detta för samordning av transporter, ev. utrustning, vallahjälp m.m. Vid problem med anmälan, förslag eller frågor - kontakta styrelsen eller tävlingsansvarige.
 
5. Gällande tävlingskläder: VSK har fr o m 2012 nya tävlingskläder.


*Obs, gällande tävlingsbidrag. Precis som i all föreningsverksamhet behövs det frivilliga krafter för att det hela ska fungera. I Väsby Skidklubb finns en lång och fin tradition av att hjälpas åt, ha kul och lösa uppgifter och spännande utmaningar! För att kunna få tävlingsbidrag måste du också vara beredd på att bidra till klubbverksamheten i stort.

 

 

Uppdaterad: 24 MAJ 2021 16:26
POW logo

SpårbidragLogga

 

rps-logga

LoggaSweSkiTeam

VSK-Facebook

Väsby Stadslopp, löpning

Postadress:
Väsby SK - Skidor
Box 135
19422 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0707910113
E-post: This is a mailto link

Se all info